Drömmer Du också om ett hus i Thailand?


Vi ser till att du på ett seriöst, tryggt och säkert sätt kan genomföra ditt livs härligaste investering. Ett 100-tal familjer har redan gjort verklighet av sin husdröm i något av våra omtyckta områden.

I Sabai Village erbjuder vi dig en lugn och skön tillvaro i naturskön miljö med närhet till sagolika stränder, härliga spainrättningar, internationella resturanger och förstklassiga sjukhus, sporter, nöjen och Thailands absolut bästa golfbanor. Väl utbyggd infrastruktur och kraftfull nationell satsning på området gör att köpläget just nu inte kan bli bättre!

I området har vi anlagt betongvägar med dränering på båda sidor av vägen runt hela området.

Poolanläggningarna har redan gjort sig kända med sina vattenfall och stora soldäck som är belagda med sandwash (marmorkross).

Lelawadee International lämnar dessutom ett års garanti på husen räknat från tillträdesdagen. Normalt så lämnas inga garantier på hus/byggnader i Thailand.

 

 

Husägare på Sabai Village II

Ägare av hustypen Nathalie som är en fristående enplansvilla med 4 rum och kök på ca: 172 kvm inklusive carport på ca: 24 kvm och en altan på ca: 34 kvm.


Husägare på Sabai Village II

Ägare av hustypen Nellie som är en fristående enplansvilla med 3 rum och kök på ca 109,5 kvm inklusive altan på ca 24 kvm.


Husägare på Sabai Village II

Äntligen en egen moppe! Husägare av hustyp Isabell som är en fristående enplansvilla med 3 rum och kök på ca 90 kvm inklusive altan på ca 20 kvm.